کد خبر: 3689936
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱
رئیس سازمان بسیج اساتید گیلان:

دانشگاه در تمدن اسلامی نقش آفرین است

گروه اجتماعی: میرزایی تاکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی این فرصت فراهم شده است تا دانشگاه در برنامه ریزی های نظام برای رسیدن به حاکمیت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی وارد شود و نقش آفرین باشد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، کیوان میرزایی، رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان امروز، 19 بهمن در همایش «رسانه و انقلاب اسلامی» که به همت سازمان بسیج رسانه و سازمان بسیج اساتید استان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57، اظهار کرد: بی تردید این نهضت کماکان ادامه دارد و امیدوارم از آن بهره مند شویم.

وی با بیان اینکه دشمنان هر روز برای مقابله با ما طراحی تازه می کنند، افزود: نیاز است که مدافعان انقلاب نیز خودشان را با طرح های تازه آماده و مجهز کنند. در این میان، دو قشر اساتید و اصحاب رسانه تعیین کننده ترین حوزه های تبیین مبانی انقلاب اسلامی را در اختیار دارند.

میرزایی، خود را یک استاد دانشگاه دانست که سابقه فعالیت رسانه ای دارد و گفت: با بایدها و نبایدهای هر دو قشر آشنا هستم، اما رسانه گسترده تر از بخش نگارش و مطبوعات است لذا وظیفه اصلی تبیین اندیشه انقلاب و گسترش انگاره های آن بیش از سایر اقشار، بر عهده اساتید و خبرنگاران قرار دارد.

رئیس سازمان بسیج اساتید گیلان، کاستی ها و کمبودها یا فتح الفتوحات در راستای اشاعه دیدگاه های انقلاب را نشات گرفته از همین دو قشر دانست و تاکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی این فرصت فراهم شده است تا دانشگاه در برنامه ریزی های نظام برای رسیدن به حاکمیت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی وارد شود و نقش آفرین باشد و لذا رسانه بازوی مهم اشاعه این اندیشه است.

وی با بیان اینکه رسانه ها می توانند اشاعه دهنده اندیشه انقلاب اسلامی در آحاد جامعه بشری باشند، خاطرنشان کرد: رسانه ها باید برای گسترش اندیشه انقلاب اسلامی و اعتلای تفکر جهادی و بسیجی انقلاب با قوت و قدرت به راه خودشان ادامه دهند.

captcha